Vinduesvask med Rentvandsanlæg

Med et rentvandsanlæg kan vi pudse vinduer i op til 12 meters højde uden brug af lift eller andre hjælpemidler.

Det at vi ikke behøver ud og leje udstyr til at udføre din opgave gør, at prisen kan holdes på et fornuftigt niveau hvilket medfører en stor besparelse for vores kunder.

Rentvandsanlæg bruges mest til større erhverv eller boligselskaber og hvor stigearbejde normalt er vanskeligt. Der er mange steder hvor det er umuligt at pudse vinduerne fra en stige, men på disse steder kan det ofte lade sig gøre når vi bruger vores rentvands anlæg.

Rentvandsanlæg er 100% miljø rigtigt da der ikke tilsættes kemikalier i vandet. Når rentvandsanlægget benyttes har vi også mulighed for at tage dine karme/rammer med på en nem måde.

Rentvandsanlæg kan ikke benyttes på alle typer vinduer, og det er altid noget der kan aftales med vores vinduespudsere om man har lyst til at prøve eller ej.

Vand der kommer fra et rentvandsanlæg, eller omvendt osmose anlæg, som det også kaldes, er vand hvor alle former for kalk og mineraler er fjernede, og efter man har vasket vinduerne med dette vand efterlades de derfor helt uden aflejringer af kalk eller andre ting. Fordelen ved at bruge dette vand er at man ikke behøver at skrabe der af igen, og det kan derfor bruges i en stang fra jorden på steder hvor det eller kan være meget svært, eller umuligt at komme til på “den gammeldags metode”